Aktuelt

Vi udvider holdkortet med elitespiller

Der er stor interesse for vores effektive og bæredygtige byggesystemer. Derfor har vi ansat Claus Vinding (42 år) som ny projektkonsulent på Sjælland. Han kommer med 15 års brancheerfaring, spiller håndbold på eliteplan og glæder sig til at komme ud og hjælpe kunderne med deres projekter.

Hos Xella mærker man intet til afmatning i byggeriet,
og efterspørgslen fortsætter faktisk med at vokse på virksomhedens byggesystemer Ytong, Silka, Multipor og Hebel. Derfor opruster vi nu på projektsalgsfronten med endnu en erfaren konsulent, 42-årige Claus Vinding, der er hentet ind fra en lignende stilling hos STM Vinduer A/S.

- Claus er en teamplayer med stort branchekendskab og en meget løsningsorienteret tilgang, som jeg er overbevist om, at vores kunder får stor gavn af. Vi har forrygende travlt i øjeblikket, så det glæder mig meget at byde Claus velkommen på holdet, siger salgsdirektør i Xella Lars Nygaard.

Afgørende at undgå forsinkelser
Claus Vinding er oprindeligt uddannet inden for salg og har de seneste 15 år arbejdet i byggeriet, senest som salgskonsulent hos Altan.dk 2013-2018 og STM Vinduer A/S 2018-2019. Derudover han før det arbejdet med salg af bl.a. sportsudstyr og luksuschokolade.

Han ser nu frem til at hjælpe de projekterende og udførende med løsninger baseret på Xellas effektive og bæredygtige byggesystemer, understreger han: 

- I dag er det afgørende for byggeriets parter at kunne overholde de aftaler, der bliver indgået, så man undgår unødige forsinkelser og får så effektiv og hurtig en proces som muligt. Derfor er det vigtigt med proaktive leverandører, der kan bidrage tidligt med projekttilpassede løsninger, og dét er en af Xellas store styrker. Derfor glæder jeg mig til at komme ud og hjælpe kunderne med deres projekter.

Der skal lægges en plan fra starten
Ud over sin karriere i byggeriet er Claus Vinding fortsat en aktiv håndboldspiller på eliteplan, hvor han de seneste år har spillet i klubben TMS Ringsted. Det giver også nogle kompetencer, som kan omsættes i dagligdagen på byggepladsen, forklarer han:

- Jeg er en fighter, der er vant til at se positivt på tingene og ved, at samarbejde hele vejen rundt er nødvendigt for at få det til at lykkes. Det gælder om at lægge en fornuftig plan fra starten og følge den, mens man samtidig er OBS på at justere undervejs, hvis det bliver nødvendigt for at nå målet, siger han afslutningsvis.    

Privat bor Claus Vinding i Ringsted med sin kone og to børn.