Aktuelt

Effektivt og ergonomisk: Lej dit materiel direkte hos os

Vidste du, at Xella udlejer materiel og tilbehør, der er udvalgt til at sikre dig en effektiv montageproces uden tunge løft? Så får du nemmere ved at nå sikkert i mål til rette tid og i den rette kvalitet. 

Med de rigtige redskaber kan du lettere arbejde effektivt og ergonomisk ude på byggepladsen. Derfor er vi nu klar med en række udlejningsløsninger, der kan være med til at give dig bedre arbejdsdage.  

- Vi tilbyder et udlejningssortiment af nøje udvalgt materiel og tilbehør til montage af Ytong og Silka byggesystemerne, fordi vi gerne vil bidrage til mere effektive og ergonomiske arbejdsprocesser. Byggeriet er en meget udsat branche, når det gælder arbejdsmiljøet, så det er vigtigt hele tiden at se på, hvor der kan forbedres, forklarer salgsdirektør Lars Nygaard.  

Minimalt behov for manuel håndtering og tunge løft

Løsningerne i vores udlejningssortiment omfatter flere specialtænger og save samt tilpassede montagekraner og elementlifte. De gør tilskærings- og montagearbejdet enklere og mindsker desuden behovet for manuel håndtering og tunge løft på byggepladsen. 

Derudover leveres de inden for 3-4 arbejdsdage, så du undgår lange ventetider og hurtigt kommer i gang, understreger Lars Nygaard:

- Tiden er en afgørende faktor i alle byggeprojekter, og det er vigtigt at kunne regne med hurtig og fleksibel levering, uanset om det gælder byggematerialer, maskiner eller værktøj. Vores byggesystemer kombinerer smarte standardmål med enkle opbygninger, der gør det nemmere at bygge hurtigt. Her hjælper vores udlejningsmateriel til at sikre yderligere besparelser ved at effektivisere både tilskæringen og selve håndteringen.

Se hele vores udlejningssortiment

Vi sikrer effektivt byggeri hele vejen fra start til slut

Ud over levering af byggematerialer og udlejningsmateriel til byggepladsen kan Xella Danmark hjælpe med projekteringen, så vi sammen sikrer, at alle fordele ved vores byggesystemer udnyttes bedst muligt fra starten.

Vi har også lanceret en takeback-ordning til indsamling af porebeton-rester fra byggepladserne, så de bliver kørt til vores fabrik og genanvendt i fremstillingen af nye løsninger. Konceptet er lavet i samarbejde med Davidsens Tømmerhandel og eurodan-huse og har netop vundet byggeriets Miljøpris, som Danske Byggecentre står bag.

- Vi arbejder målrettet efter at reducere byggeriets CO2-aftryk, først og fremmest via effektive og certificeret bæredygtige løsninger, som er nemme at arbejde med. Derfor har vi gjort det nemmere at sikre, at fraskær og rester fra byggepladsen bliver genanvendt frem for at gå til spilde, slutter Lars Nygaard af.

Læs mere om Miljøprisen