Aktuelt

Stærk salgsprofil skal løfte Xellas sjællandske vækst

Xella Danmark har netop oprustet i salgsteamet med Benn Riis Ebbesen, der kommer med over ti års erfaring fra byggebranchen. Han skal rådgive håndværkere og entreprenører på hele Sjælland om mulighederne med Xellas bæredygtige byggesystemer.

Der er stor rift om byggesystemer, der gør det lettere at bygge bæredygtigt og effektivt. Derfor har Xella – verdens førende leverandør af byggesystemer i de 100 procent naturlige og uorganiske materialer kalksandsten og porebeton – netop udvidet sit danske salgsteam med Benn Riis Ebbesen som ny projektkonsulent på Sjælland.

Tæt daglig dialog skal optimere kundernes projekter
Benn Riis Ebbesen har i over ti år arbejdet med salg og rådgivning af professionelle i byggeriet for en række førende leverandører. Salgsdirektør i Xella Danmark Morten Bak udtaler:

- Vi byder velkommen til endnu en stærk salgsprofil, som kommer med branchekendskab og netværk til at øge vores vækst på Sjælland. Med byggeriets aktuelle fokus på bl.a. bæredygtighed, sundt indeklima og øget effektivitet i byggeprocesserne ser vi store muligheder både inden for nybyggeri og renovering i de kommende år. 

Selv ser Benn Riis Ebbesen frem til at bidrage til at styrke Xellas position yderligere blandt de sjællandske håndværkere og entreprenører:

- Jeg glæder mig til at komme ud og snakke med kunderne om, hvordan vi sammen kan optimere deres projekter. Det er netop via den tætte daglige dialog, at vi kan være med til at sikre, at alt går op i en højere enhed, så kunderne opnår de optimale løsninger, fortæller han.

Vi skal skabe succes sammen med kunderne 
Gennem sin karriere i byggebranchen har Benn Riis Ebbesen arbejdet med salg, rådgivning og opmåling inden for bl.a. ventilation, tagrender, stålplader og porte samt facadesystemer.

Hans erfaring inkluderer således 4 år som salgsingeniør hos Lindab og 3 år som salgskonsulent hos DS Stålprofil A/S. Senest har han gennem 2 år som projektkonsulent hos Cembrit arbejdet med salg til bl.a. arkitekter, entreprenører og boligselskaber.

Han har med andre ord et bredt kendskab til de forskellige bygningsdele, og hvordan de spiller sammen i helheden, og det giver ham stærke forudsætninger for at hjælpe Xellas kunder til at finde den rigtige løsning ud fra deres behov.

- Tillid og troværdighed er helt afgørende for, at vi sammen med kunderne skaber succes, og her er faglig tyngde en af de vigtigste parametre, afslutter Benn Riis Ebbesen, der bor i Hørsholm med sin kone og bruger fritiden aktivt på bl.a. landevejscykling, golf og fotografering.