Aktuelt

Xella Danmark og BUILD inviterer til gratis kursus i EC6DESIGN: Murværksdimensionering

Xella Danmark og BUILD inviterer til gratis kursus i EC6DESIGN: Murværksdimensionering - projektering med Silka Kalksandsten, det bæredygtige alternativ til beton

  • Vil du have skærpet din viden om dimensionering af murværk i teori og praksis?
  • Savner du alternative løsninger til beton til gavn for byggeriets proces, økonomi og klimaaftryk?
  • Vil du blive klogere på, hvordan du projekterer med kalksandsten i stedet for traditionel beton til etagebyggeri, kontor og institutioner?
  • Kalksandsten er blevet mere og mere populært som råhus-løsning til etagebyggeri i Danmark. Årsagerne er ofte fleksibiliteten samt en dokumentret reduktion af CO2-aftrykket med ca. 30 % i forhold til traditionel beton.

Arbejder du med byggeri og statiske beregninger? Så vær med, når Xella Danmark og Statens Byggeforskningsinstitut stiller skarpt på murværksdimensionering samt projektering med kalksandstensløsninger ved hjælp af EC6DESIGN. Kurset omhandler murværksdimensionering som helhed, og kan dermed også anvendes til andre materialer. Kurset henvender sig primært til rådgivende ingeniører og andre, der beskæftiger sig med projektering og beregning af projektbyggeri. Alle er velkomne på dagen, uanset baggrund.

 

Dét kan du bl.a. opleve:

Lodret og vandret belastede vægfelter iht. EN 1996-1-1 og robustheds-principper med Silka byggesystem
v. Thomas Cornelius, seniorforsker hos SBi

Styrkeparametre i EC6DESIGN, murskiver og stabilitet samt murbindere
v. Poul Dupont Christiansen, hovedmanden bag EC6DESIGN.com

Kalksandstensløsninger med Silka – Byggeprincipper og forankringer
v. Johan Vestergaard, tidligere teknisk chef hos Xella Skandinavien

 

Hvornår: 22. september kl. 9:00 - 15:30
Hvor: VIA University College Campus Horsens,
Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

 

Gratis adgang og fuld forplejning, inkl. morgenmad, frokost, kaffe og vand. Der er morgenbrød og registrering fra kl. 9:00 - 9:30, hvorefter første oplæg starter. Begrænset antal pladser. Deltagelse er gratis, men der vil være gebyr på 500 kr. for udeblivelse uden afbud. Tilmelding eller spørgsmål til kursets indhold kan stilles til Claus Frisch på: claus.frisch@xella.com