Aktuelt

Erfaren brancheprofil skal styrke vores projektsalg

 

Der er et kæmpe grønt potentiale i porebeton og kalksandsten, der allerede nu kan bruges som alternativer til træ og beton. Derfor opruster vi med endnu en projektkonsulent i form af Jan Hemicke (36), der kommer fra en lignende stilling hos Egernsund Wienerberger.     

Som grønne alternativer til både beton- og trækonstruktioner rummer porebeton og kalksandsten masser af muligheder i en tid, hvor reduktion af byggeriets CO2-aftryk bliver stadig mere vigtigt. Derfor styrker Xella, der er blandt verdens førende producenter af byggesystemer i porebeton og kalksandsten, nu sit salgsteam med endnu en projektkonsulent.

Et kæmpe uudnyttet potentiale i bæredygtige byggematerialer
36-årige Jan Hemicke er hentet ind fra en lignende stilling hos teglleverandøren Egernsund Wienerberger og kommer desuden med indgående kendskab til netop porebeton og kalksandsten. Han fortæller:   

- Systemerne fra Xella er meget fleksible at bygge med i forhold til betonelementer, da du ikke behøver at have lukket ordren et år inden byggestart. Tværtimod kan du løbende foretage ændringer, uden at det koster på effektiviteten, og det er måske især interessant i de mindre byggesager.  

- Jeg glæder mig derfor til at få snakket med både arkitekter, ingeniører og entreprenører om deres projekter og mulighederne. Med varemærkerne Ytong, Hebel, Silka og Multipor kan Xella tilbyde et komplet sortiment, og det giver ganske enkelt flere strenge at spille på, fortsætter han.  

Masser af erfaring på tværs af værdikæden
Jan Hemicke er oprindeligt uddannet i salg fra Business College Syd 2006 og har siden da arbejdet med salg og rådgivning af professionelle i forskellige led af byggeriets værdikæde – fra byggecenterkæderne STARK, XL Byg og Fog til vinduesproducenten Velfac.

Senest har Jan Hemicke været projektkonsulent hos porebetonproducenten H+H Danmark A/S 2014-2018 samt hos teglproducenten Egernsund Wienerberger, hvor han var lidt over et år, før han blev hentet til Xella i marts i år. Salgsdirektør Lars Nygaard fra Xella runder af:

- Jan kommer med masser af erfaring, og han er meget grundig og god til at se mulighederne i de forskellige projekttyper. Jeg er derfor overbevist om, at han er den helt rette til at løfte vores projektsalg og hjælpe kunderne til at udnytte de mange fordele ved Xellas byggesystemer.