Aktuelt

Velkommen til 4 nye stærke profiler

Velkommen til 4 nye stærke profiler i Xella Danmark Xella vokser, og ligeledes gør behovet for at videreudvikle Xellas brands, samt sikre den bedste service til vores kunder.

Mød Peter, Buket, Pascal og Jens


Peter, Ordrekoordinator i Typehusafdelingen

Med en spændende profil og en masse rutine, er Peter ansat som Ordrekoordinator i vores Typehusafdeling. Peter er en af de gavede og har derfor stor forståelse for kundeservice. Han sørger for, at alle ordrer udføres og kommer frem til vores typehuskunder i rette tid.

Peter har en baggrund som Byggetekniker med en håndværksmæssig uddannelse.


Buket, Marketing Coordinator Scandinavia

Buket er netop startet i stillingen som Marketing Coordinator Scandinavia, uddannet grafiker og har arbejdet med projektledelse. Hun har allerede indgående kendskab til byggebranchen og kommer med stor erfaring fra en lignende marketingstilling, hvor hun har arbejdet med små og store opgaver og projekter.

Buket kommer til at varetage grafisk udarbejdelse af marketingmaterialer, hjemmesider, SoMe, video og messer i samarbejde med Salg, Teknik og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig vil hun også assistere den linjeoverordnede.


Pascal, Int. Marketing & Innovation Manager

Pascal er udstationeret fra vores hovedkontor i Duisburg i 3 måneder, og det er vi rigtig glade for. Han skal sidde i vores Marketingafdeling og hjælpe os med at udvikle vores digitale marketing & salgsstrategi med implementeringen af nye værktøjer. Med hans internationale erfaring og regelmæssige udveksling med alle vores afdelinger inden for Xella-koncernen er vi overbeviste om projektets succes!

"Jeg er meget glad for at være her i Danmark og ser frem til de kommende uger og projektets fremskridt. I dag går vores digitale udvikling hurtigere og hurtigere, og vi skal være klar til fremtiden og de kommende udfordringer. Derfor skal vi tage chancen og være pioner inden for de digitale byggeløsninger "


Jens, Projektleder i Projektafdelingen

Efter mere end 10 års erfaring inden for byggebranchen skal Jens være en del af projektafdelingen hos Xella. Han kommer fra en meget alsidig stilling som projektleder ved et mindre arkitekt- og rådgivningsfirma, hvor han har siddet med alt fra de første skitser til overdragelse af byggeriet, samt rådgivning af alt herimellem for både private, entreprenører og professionelle bygherrer.

Jens har stor erfaring og viden inden for porebeton samt bred ekspertise inden for energioptimering og bæredygtighed i byggeriet, som han har arbejdet med professionelt i over 10 år.

Som Projektleder i Projektafdelingen, kommer Jens til at være ansvarlig for projektstyringen på de større og mere komplekse byggeprojekter, som Xella skal levere til i samspil med sælgerne, projektberegnerne og ordrekoordinatorerne.

"Jeg glæder mig til at komme i gang, og sammen med mine nye kollegaer brede det gode budskab. om de varer og services som Xella leverer"
 


Vi har set meget frem til at byde alle 4 velkomne på holdet og vi glæder os utroligt meget til samarbejdet!