Aktuelt

Ny salgsdirektør til Xella Danmark

Lars Nygaard, 53, bliver ny salgsdirektør hos Xella Danmark. Den succesfulde porebeton-producent glæder sig til at få en så stærk branchemand ombord, og samtidig ser den nye salgsdirektør frem til at optimere byggeprojekter i samarbejde med kunderne – samt styrke kendskabet til miljøvenlig porebeton i hele Danmark.

 


Det er en markant brancheprofil og erfaren leder, der 1. juli tiltræder stillingen som salgsdirektør for Xella i Danmark. Lars Nygaard kommer til Xella Danmark med en bred erfaring med at sælge og forhandle porebeton og har været i byggebranchen siden 1984.

Et indgående kendskab til porebeton

Frederik Johansson, CEO for Xella Skandinavien, er begejstret for at få en så tung profil inden for branchen med ombord. Han fortæller:

- Lars Nygaard har et indgående kendskab til ikke bare porebeton, men også til hele markedet og rådgivning af vores nuværende og kommende kunder. Derfor ser vi meget frem til, at han skal stå i spidsen for al vores salg i Danmark. Lars kommer til at få en nøglerolle i både at videreføre vores succes og erobre nye markedsandele.

Xella er verdens førende leverandør af byggesystemer i de 100 procent naturlige og uorganiske materialer kalksandsten og porebeton. Deres produktprogram med isoleringsplader, bærende vægge, skillevægge, overliggere, bjælker, dæk- og tagelementer gør, at de kan levere byggematerialer til hele råhuset.

En bæredygtig løsning

Lars Nygaard har 20 års erfaring som kommerciel leder i byggebranchen og glæder sig til at gå i gang med sin nye rolle:

- Med min lange erfaring med både at sælge og forhandle porebeton ved jeg, at Xella Danmark er den førende producent på markedet – og derfor glæder jeg mig meget til at komme ud og rådgive i firmaets og produkternes fordele. Særligt fordi Xella kan tilbyde så bredt et produktprogram med Hebel, Silka og Multipor. Her får jeg virkelig mulighed for at tilbyde kunderne nogle af de mest optimale løsninger i deres byggeri.

Lars Nygaard mener, at der i høj grad er brug for økonomisk og miljømæssigt bæredygtige produkter i byggeriet. Særligt nu:

- Porebeton er en miljøvenlig løsning, der i den grad kan konkurrere med beton. Porebeton er en mere bæredygtig løsning, og det giver bare en større efterspørgsel. Og fordi materialet kan leveres så hurtigt, passer det perfekt til de behov, som en meget travl byggebranche har for tiden. Porebeton gør simpelthen byggeprocesserne mere smidige, fordi det kan leveres så hurtigt.

Lars Nygaard har senest været salgsdirektør og regionschef i Optimera. Derudover har han tidligere været trælast-direktør hos Brejnholts Tømmerhandel i Aarhus samt administrerende direktør hos H+H Danmark og H+H Norge. Han har en HD i afsætning og er derudover udlært som trælastmand.

Lars Nygaard bor i Århus med sin kone og tre børn.