Aktuelt

Morgenseminar ruster dig til fremtidens energirenovering

Oplev vores direktør Niels Jørgen Pallesen som oplægsholder, når Building Green, som optakt til årets messe, inviterer til gratis morgenseminar onsdag d. 18. juni kl. 8.00-10.00 i Dansk Byggeris lokaler.

Vær med, når Niels Jørgen Pallesen i samarbejde med Signe Kongebro, der er partner i Henning Larsen Architects og leder af tegnestuens bæredygtighedsafdeling, samt projektchef hos Bygherreforeningen Graves Simonsen, tager pulsen på energirenovering anno 2014.

 

Efterfølgende vil oplægsholderne debattere de muligheder og udfordringer, som arbejdet med energirenovering giver for arkitekterne både nu og i de kommende år. Debatten modereres af arkitekt MAA Charlie Steenberg, der er studielektor på Det Kgl. Danske Kunstakademis Arkitektskole i København.

   

Blandt de spørgsmål, som morgenseminaret kommer til at gøre dig klogere på, er, hvordan vi får energieffektiviseret bygningsmassen uden at give køb på de æstetiske værdier? Hvordan ser de økonomiske perspektiver i energirenovering ud, både på kort og langt sigt? Samt ikke mindst: Hvordan energirenoverer vi på en måde, der mest optimalt gør brug af den danske bygningskultur?

 

Vi glæder os til at se dig onsdag d. 18. juni kl. 8.00-10.00 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K.

Tilmeld dig gratis via mail på info@buildinggreen.eu

 

Du kan læse mere om morgenseminaret på www.buildinggreen.eu