Aktuelt

Grib forretningsmulighederne med efterisolering

vinduesvæg med ytong

Xella oplever stor efterspørgsel på murere, der kan efterisolere med Ytong Multipor. Derfor er der gode forretningsmuligheder for landets mange murerfirmaer, når de bliver en del af Xellas netværk af professionelle udførende – ikke mindst nu, hvor sæsonen indbyder til efterisolering og energirenovering.

Xella oplever stor efterspørgsel på professionelle håndværkere, som kan udføre efterisolering og energirenovering med Ytong Multipor. Derfor er der med et kursusbevis i hånden fra et af Xellas isoleringskurser gode penge at tjene f.eks. for landets mange murerfirmaer. 

 

En bragende succes
- Vi har i løbet af efteråret været på turne med Ytong Multipor i byggemarkeder og trælaster over hele landet, og det har været en bragende succes. Der er en overvældende interesse for Ytong Multipor i øjeblikket, ikke bare fra håndværkere og udførende, men også fra boligselskaber, arkitekter og projekterende over en bred kam, fortæller Niels Jørgen Pallesen, der er direktør i Xella Danmark.

 

- Vi kan derfor kun opfordre landets murere til at tage på isoleringskursus og blive en del af vores netværk af isoleringsspecialister, for der er masser af forretning at lave. Det gælder især nu, hvor sæsonen indbyder til at få efterisoleret og energirenoveret boligerne, pointerer han.

 

Færre arbejdsgange og bedre indeklima
Blandt de mange fordele ved Ytong Multipor er, at isoleringspladerne gør det muligt at lave efterisolering og energirenovering uden brug af dampspærre. Ytong Multipors diffusionsåbne kapillarvirkende system fuldklæbes direkte på den bæredygtige væg, og dermed sparer de udførende arbejdstid på opgaven.

Samtidig reducerer Ytong Multipor risikoen for fugtproblemer inden døre, da systemet er diffusionsåbent, så det af sig selv regulerer luftfugtigheden i rummet ved at optage og frigive vanddampen i luften. Dermed mindsker systemet også risikoen for, at der på sigt udvikles skimmelsvamp og råd, som i traditionelle løsninger med dampspærre ofte har gode vækstbetingelser på grund af kondensdannelse på isoleringens bagside.

 

Indeklimamærket naturprodukt
Ytong Multipor består af 100 % uorganiske naturmaterialer, og systemet sikrer dermed vilkårene for både det omgivende miljø og beboerne i huset. Derfor er Ytong Multipor miljødeklareret i henhold til ISO 14025, ”natureplus”-certificeret og indeklimamærket, og systemet er helt fri for skumplast o.lign.

 

- Ytong Multipor afspejler vores forsøg på at imødekomme markedets stigende interesse for enkle, trygge og ikke mindst miljøvenlige løsninger. Systemet har igennem de seneste 15 år vist sit værd i Tyskland, og nu er Danmark også kommet med på isoleringsbølgen, hvilket jo ikke mindst er til gavn for landets håndværkere, afslutter Niels Jørgen Pallesen.