Aktuelt

Landets førende trælaster har valgt YTONG

priofelt til web

Kvalitetsmaterialer gør en forskel, og det er ikke kun noget, vi siger. En ny kundeundersøgelse udført af konsulentvirksomheden Human Change Institute viser, at 96 % af de adspurgte montører ønsker at anbefale andre at anvende YTONG. Montørerne kender alt til produkternes styrker og svagheder. Så dette resultat er vi meget stolte af. Det er nemlig de mange små ting, der gør en forskel, og i sidste ende er med til at gøre byggeriet både bedre og billigere.

 

YTONG prioriterer kvalitet hele vejen rundt.

Alle de små ting, der gør en stor forskel for arbejdsglæden, byggeriets økonomi og på byggepladsen, fx er alle produkter uden giftstoffer og skum. Derfor har landets førende trælaster nu valgt YTONG som leverandør. Det er der flere grunde til. Her er nogle af de væsentlige produktfordele, som alle de nye og eksisterende YTONG forhandlere nu kan tilbyde deres kunder.

 

YTONG Pladen har markedets mest nøjagtige tykkelse
En målfast tykkelse på +/- 1,5 millimeter er et særligt kendetegn for YTONG porebeton modsat andre porebeton produkter på markedet, og det gør en forskel, specielt ved opsætning af skillevægge er den målfaste tykkelse med til at afgøre, om en hel væg skal slibes eller ikke. Den målfaste tykkelse på kun +/- 1,5 millimeter betyder minimal efterslibning og dermed færre omkostninger.

 

YTONG anvender europaller i stedet for engangspaller
Anvendelse af en europalle er ikke en selvfølge for den mest anvendte vare 10x40x60 blandt de mulige porebetonleverandører, men anvendelse af en europalle betyder en lettere bytteordning, er nemmere at håndtere gennem døråbninger, og tåler at blive flyttet rundt på med truck på byggepladsen, uden at produkterne lider unødig skade.

 

YTONG bruger hvid lim i stedet for grå
Kvalitetsindtrykket af en monteret væg er vigtigt, når man spørger landets montører af porebeton. YTONG producerer som den eneste sin egen lim, og så er den tilmed hvid modsat andre producenters på markedet. Den hvide lim giver væggen et mere ensartet udtryk, og gør det samtidigt lettere for maleren at efterbehandle væggen.

 

YTONG limsække vejer kun 15 kg
Modsat andre producenter har YTONG valgt at producere limen i 15 kg sække, hvilket giver en betydeligt nemmere håndtering på byggepladsen, og samtidigt en reduktion af tunge løft. Det giver montøren en lettere arbejdsdag og mere arbejdsglæde.

 

Kontakt Morten Bak på tlf. 53 70 46 27 for mere info om YTONG.