Aktuelt

Kom til Hjortshøj og se Danmarks største byggeplads med den bæredygtige byggesten YTONG Energy+.

Dato: Torsdag, den 13. september 2012 kl. 14.00-16.00
Sted: Virup Skovvej 54, 8530 Hjortshøj

Projektet Virup Skovvej er et rækkehusprojekt på i alt 88 rækkehuse i 2 etager, der udføres for bl.a. Boligforeningen Højbo afd. 73.


På dagen vil der være mulighed for at se byggeriet i flere faser, herunder se selve montagen, opleve overflader og linjerne i byggeriet samt tale med repræsentanter fra bl.a. entreprenøren CJ Group, montøren INbyg og YTONG, som vil fortælle om projektet, deres overvejelser, begrundelser og erfaringer med råhusbyggeri i YTONG Energy+.


YTONG Energy+ er en trekomponents byggesten af 100% porebeton, som er unik i sin enkelthed i samlinger, og giver dermed en helt åndbar og uorganisk ydervæg, der samtidigt kan opfylde U-værdier helt ned til 0,11. Produktet er desuden Cradle-to-Cradle certificeret.


Endvidere håber vi, at man som deltager vil have mulighed for at netværke med de mere end 150 inviterede fra tegnestuer, boligforeninger samt rådgivere i Aarhus området.

 

Da vi serverer en lille forfriskning på byggepladsen og grundet parkering, vil vi meget gerne have en tilmelding til arrangementet på mail til niels-jorgen.pallesen@xella.com senest mandag, den 10. september 2012.