Multipor indvendig isolering

Multipor indvendig efterisolering

Multipor Isoleringssystemet er udviklet til indvendig efterisolering af ydervægge. Multipor Isoleringspladen er fremstillet af mineralske, uorganiske materialer, er kapillaraktiv og er dermed markedets bedste massive løsning i forhold til robusthed samt energioptimering.

De uorganiske, diffusionsåbne isoleringsplader monteres fuldklæbet til væggen uden brug af dampspærre, hvorved kondensering af varm luft mellem den nye isolering og det oprindelige murværk undgås.

Det er vigtigt, at isoleringspladerne opsættes på et bæredygtigt underlag. Det vil sige eventuel tapet fjernes og løs puds bankes af væggen til oprindeligt murværk, før isoleringspladerne kan opsættes. Er der skimmel i pudslag, tapet eller lignende, skal dette fjernes med antiskimmel-produkter. Fuldklæbning af isoleringspladerne med den systemtilpassede  MultiporLetmørtel sikrer de bedst mulige forudsætninger for en diffusionsåben løsning. Materialets kapillære porestruktur bidrager samtidig til et sundere indeklima og en god fugtbalance i murværket.

Xella har mere end  20 års erfaring med Multipor til indvendig efterisolering – fra såvel forskning som praksis. Løsningen er anvendt på mere end 4 mio. m² verden over, og på mere end 40.000 m² i Danmark siden 2010. Rådgivning gives gerne til projektets rådgiver i forhold til enkelte projekter, for eksempel i relation med simuleringer iht. WUFI eller Delphi. Endvidere fremvises gerne renoverede projekter i forbindelse med nye aktuelle projekter.

Multipor Isoleringssystemet omfatter markedets mest komplette program af produkter til indvendig efterisolering inklusiv Multipor Letmørtel, kalkfinpuds, vedligeholdelsesvejledning, og vejledning til befæstigelse. Til renovering af bindingsværkbygninger leveres en speciel lerpuds og -maling. Isoleringssystemet omfatter endvidere alle nødvendige tilbehørsprodukter til fastgørelse eller ophængning af tunge genstande samt afslutning mod vindues- og dørfalse m.v.

Multipor Isoleringsplade tåler fugtpåvirkning. Konstant vandgennemtrængning i murværket skal afhjælpes, men ved eventuel opfugtning efter en vandskade eller lignende, kan isoleringspladen udtørres.

Kontakt en af vores lokale Multipor Isoleringsspecialister, der kan hjælpe med opsætning af indvendig efterisolering. Multipor Isoleringsspecialister

 

Fordele

Innendämmung WI
  • God varmeisolering
  • Lambda = 0,040 W/mK
  • Ingen dampspærre
  • Diffusionsåben
  • Fugtregulerende
  • Godt indeklima
  • Modstandsdygtig over for råd og svamp
  • Mineralsk løsning uden fibre
  • Trykfaste plader

Yderligere produktdata

Multipor Isoleringsplade WI

Multipor forbrugsberegner

Med denne Multipor-beregner kan du let finde frem til det samlede materialeforbrug ved indvendig efterisolering. Mængdeberegning kan medbringes til dit lokale Multipor-center for et endeligt tilbud på materialer.

Multipor indvendig isolering - Beregn materialeforbrug og besparelse på energiregningen her!

 

Montagefilm - indvendig isolering