Vores serviceydelser

Ytong Silka Positionierung

Vores service forpligter

Vi har altid den rigtige løsning
Vores sortiment dækker Ytong porebeton, Ytong Multipor isoleringsplader og Silka kalksandsten og er enestående på verdensplan. Vi tilbyder løsninger til hele råhuset. Vi kan levere den optimale løsning til både nybyggeri og renovering. Alle produkter er perfekt afstemt, indeklimamærkede og produceret med hensyntagen til miljø og bæredygtighed.

Vi tilbyder omfattende rådgivning
Vores medarbejderstab består både af tekniske specialister og projektsælgere, der alle har et gennemgående kendskab til byggeri, og alle er certificerede energikonsulenter efter den tyske standard DEKRA. Vores servicecenter betjenes endvidere af bygningskonstruktører, der er klar til at hjælpe dig med svar på spørgsmål vedrørende byggeprojekter. Hos Xella får du altid en kompetent service.

Vi leverer dokumentation
De tekniske specifikationer, der er noteret under produkter, benyttes som beregningsgrundlag for dit projekt.  De opgivne mængder gør det nemt at udregne mængdeforbrug, og de tekniske parametre sikrer et hurtigt produktvalg, der passer til det enkelte byggeri.

Vi er der altid, når du har brug for os
I kraft af vores regionale lagre placeret i henholdsvis Løsning og Køge kan vi reagere hurtigt på dine behov. Specielle tilpassede produkter leveres direkte fra vores fabrikker i Tyskland og Holland. Endvidere afholder vi jævnligt seminarer om vore produkter hos vores partnere rundt i landet.

Vi leverer pålidelighed
Uanset om vi skal levere på de store eller små byggepladser, om det drejer sig om flere lastbiler eller om små mængder: Vi leverer vores produkter til tiden ved hver levering. Dette gør dig til en pålidelig partner for dine kunder.

Vi står for høj kvalitet
Hvert af vores produkter opfylder de højeste kvalitetskrav og standarder for kvalitetsbyggematerialer og har gjort dette i over  80 år. Dette og de omfattende produktoplysninger og montagevejledninger hjælper dig og dine kunder til at opnå den optimale rådgivning og udførelse.

Vi udvikler til fremtidens krav
Xella’s internationale forskningscenter testes, forbedres og videreudvikles vores produkter løbende. I vores Ytong-Silka Akademi deler vi vores viden og vores erfaringer med dig og dine kunder for at sikre, at vores produkter fortsat lever op til morgendagens krav. Brug vores innovative løsninger til at styrke dit byggeprojekt.